Ποιοι είμαστε

To Lime and soda είναι ένα νέο brand στην Ελληνική αγορά που κυκλοφορεί για πρώτη φορά για το καλοκαίρι 2020.

Η ιδέα και το κίνητρο ήταν η δημιουργία ενός δυναμικού και φρέσκου brand που θα απευθύνεται σε όλους, σχεδιαστικά και οικονομικά. Εχει υψηλά standards αλλά είναι προσιτό, απευθύνεται μόνο σ’ εσάς χωρίς ενδιάμεσους να επιβαρύνουν την τελική τιμή, σχεδιαστικά δυναμικό και σύγχρονο, κυρίως νεανικό, αγαπάει το γυναικείο σώμα και φιλοδοξεί να νιώσετε όμορφα φορώντας το νέο σας μαγιό.

Οι πρώτες ύλες που επιλέγουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανακυκλωμένα ή ανακυκλώσιμα υλικά, υψηλής πιστοποίησης, συμμετέχοντας από πλευράς μας στη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη προστασίας και διατήρησης του φυσικού μας περιβάλλοντος. Η προσπάθεια αυτή συμβάλλει στη μείωση της ανάγκης για πρώτες ύλες,  χρησιμοποιεί λιγότερους φυσικούς πόρους, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, διατηρώντας έτσι φυσικούς πόρους για το μέλλον.

Θέλουμε να χτίσουμε μαζί σας μία σχέση εμπιστοσύνης, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας, τις παρατηρήσεις σας και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. 

Στόχος μας είναι να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!!

Login to your account